Fragola Free: Mentes termékek

Az egészségtudatosság fontos szempont, amiről sosem feledkezünk meg. Ebben a tekintetben is nagyok a kihívások, mert az elmúlt évekhez viszonyítva egyre több egészségügyi szempontot kell figyelembe venni. Szeretnénk megadni a intolerinciával élőknek ugyanazt az élményt mint másoknak. A Fragola Műhely addig nem nyugszik, amígy a mentes termékeink nem jelentik hajszálra ugyanazt az élményt mint a cukros fagylaltjaink.

Ez egy komplex kihívás mindig, de jó érzés, mert sikerült megvalósítani idén is az elképzeléseinket.

Nagyon kellemes ízhatást értünk el, nem jut eszedbe az a szó, hogy kompromisszum.
Pedig ez sokszor jelent tényleges lemondást azoknak, akik ebben a rendszerben élnek.
A Fragola Műhelyben minden gyümölcs fagylalt elkészíthető mentes módon.
( tej, cukor, glutén mentesen is)
Kívánságra elkészítjük vendégeink kérése szerint.

Fragola ‘Super Fruits’ termékcsalád

Az emberek nagy része ki van téve a stressznek, és egyéb egészségtelen körülménynek. Ezekkel kisebb-nagyobb mértékben együtt kell élnünk.
A legjobb, ha a szervezetünket 'felokosítjuk', hogy jól viseljük a körülmények teremtette esetleges viszontagságolat. Nagyon fontos az immunrendszer támogatása, fontos, hogy miket viszünk be a szervezetünkbe nap mint nap az ételekkel, italokkal.
Idén bekerül a Fragola pultokba a ‘Szuper Fruits’ termékcsalád. Ezek a különleges gyümölcsök, fűszerek tényleg szó szoros értelemben lökést adnak az immunrendszerünknek. Ezek a csoda gyümölcsök kiugróan magas antioxidáns képességgel bírnak, amivel a DNS-t is károsító szabad gyököket semlegesítik a szervezetünkben. Sőt koncentrált, komplex Vitamin tartalommal rendelkeznek.
Egy jó példa a Macui Berry, ami Chiléből és Argentínából származik. Olyan fantasztikus íze van valahol a birsalma és az egzotikus ízvilág között, hogy egy élmény kóstolgatni.
Az Acai, Goji, Gránátalma, Homoktövis is különlegesen és extra ízek ebben a körben kimagasló ORAC értékkel. De a Kurkuma, Füge, Kiwi, Citrom, Grapefruit is mindig népszerűek a Fragolákban.
Az ORAC érték az élelmiszerek antioxidáns kapacitásának jellemzésére szolgáló mértékegység. A szabadgyök pusztító, semlegesítő képességet minősíti.
Minél magasabb ez az érték, az élelmiszer annál hatékonyabban képes lassítani az öregedési folyamatot és gátolni bizonyos betegségek kialakulását.
A Fragola pultokban megtalálhatóak ezek a ‘Super Fruits’ gyümölcsök.